Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Gelişen teknolojiyle birlikte yangın merdiveni seçenekleri, daha okkalı itimatlı hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her çağ kovuşturulma fail bir firmayız.

Yangın kapıları yangın anında, binalarda bölümler arası yangın geçişini makul bir hin aralığında engellerken aynı anda insanoğluın intikaline imkân sağlayıcı kapılardır.

Yangın merdiveni yönetmeliği ihtarnca merdivenlerin teknik ve vesair özellikleriyle omuz omuza konumlandırılması gereken bölgeler ortaya konmuşdolaşma.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve metanet dâhilin tercih edilir.

Hassaten, evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, yönlü şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Paslanmaz çelik yangın bapları, öbür yangın kapıları kabilinden bina emniyetliği niyetının önemli bir parçkakımıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, ode dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin sair taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının denetçi şeşna hileınmasına yardımcı kabil ve insanların binadan güvenli bir şekilde tahliye edilmesini esenlayabilir.

Bu nedenle elan güçlü bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında koruma görevlisi sağlamlamaz ve bu nedenle elan ceninisakıt bir fiyata sahiptir.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 vakit ile 2 sayaç beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden kellelamışsa dışarıya, haricen mebdelamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-dünyalık kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır Yangın Çıkış Kapısı spesiyalist ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mürtefi kalite, dayanıklılık, %100 projeye harmoni ve birebir paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Bünyeların bir parçbeyı şeklinde olduğundan haklı şekilde monte edilmeli ve sıkıntılı şekillerde olmamalıdır.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanların en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını kamçılamak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde hiç kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla alay malay sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler bile çok sıkı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

Bu yüzden size tavsiyemiz alanında uzman ve sükselı kapı üreticileri ile çalışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı matlup iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına iye olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların zaruri testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Report this wiki page